پنج‌شنبه، 13 دی 1397

برگزاری مراسم شب هفت دانشجوی جان باخته کردستانی در مسجد جامع شهرستان قروه

برگزاری مراسم شب ­هفت دانشجوی جان­باخته کردستانی در مسجد جامع شهرستان قروه

صبح روز شنبه مورخ 8 دی ماه 97 بنا به دعوت حجت­ الاسلام و المسلمین بابائیان، امام جمعه شهرستان قروه، مراسم شب­ هفت، تلاوت قرآن کریم و دعا و نیایش همزمان برای درگذشت عالم ربانی سید محمود هاشمی شاهرودی و جان­باختگان سانحه واحد علوم و تحقیقات تهران در مسجد جامع این شهر برگزار شد.

در این مراسم که با حضور حضرت آیت ا... سید محمد حسینی شاهرودی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان همراه بود، هیأت دانشگاهی استان نیز با ترکیب دکتر پیشوایی علوی، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و جمعی از معاونین و مدیران واحدهای دانشگاهی سنندج و قروه حضور بهم رسانده و در کنار خانواده داغدیده­ ی هوشنگی­ فر ضمن شرکت در این مراسم  با قدردانی از امام جمعه قروه بخاطر اقدام شایسته­ در برگزاری این مجلس، پاسخگوی ابراز احساسات و همدردیهای مسئولان، مدیران محلی شهرستان قروه و کارکنان دستگاههای اجرایی مختلف و نهادهای نظامی و انتظامی، شهروندان شریف قروه بودند که با حضور باشکوه خود در این آیین تعزیت، تجسم کامل حمایت و همدلی کردستانیها از خانواده مصیبت­ زده مرحوم دانشجو محمد جواد هوشنگی­ فر شدند.

در جریان برپایی این آیین، حجت الاسلام و المسلمین بابائیان، امام جمعه قروه طی سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره­ی آیت ا... فقید سید محمود شاهرودی، با ذکر سجایا و جایگاه آن مرحوم و نقش گرانبهای وی در نظام اسلامی و خدماتی وی، با اظهار تأسف از واقعه­ ی تلخ واحد علوم و تحقیقات تهران و درگذشت ده دانشجوی آن واحد، به دلجویی و تسکین آلام خانواده مرحوم هوشنگی­ فر پرداختند.