یکشنبه، 20 مرداد 1398

پیام تبریک دکتر محسن پیشوایی علوی به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان

... وَ فَدَيْنَاهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ ...
فرارسیدن دهم ذی الحجه، عید قربان، عید الاضحی و نحر بر عموم مسلمانان جهان و ایران اسلامی و به ویژه به فعالان عرصه تعلیم و تربیت دینی، علمی  و تحقیقی در محیط با قداست دانشگاهی، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان عزیز مبارک باد.
بی گمان رمز بزرگی این مناسبت خجسته در میان تقویم اعیاد اسلامی در عمق این مفهوم والا نهفته است که در خاتمه انجام مناسک حج، با تجلی پیروزی انسان خدا جو در غلبه بر نفس خویش و قرار گرفتن در طریق کمال و پایان ستیزه درونی و تعیین تکلیف با کشمکش های نفسانی، عاقبت با تسلیم ابراهیمی و قربانی شدن اسماعیلی نفس در پیشگاه عظمت ذات ذو الجلال، شایستگی عنوان خلیفه الهی برای آدم رها شده از واسوس ابلیسی و  اغراض شیطانی حاصل می شود تا در امتداد طریق تعالی به قوه تقوا و تمسک به طاعت ربانی، ضامن رستگاری و حشر خویش با انبیاء الهی، ائمه اطهار، اولیای جلیل القدر و صُلحا عُظام در رستاخیز آخرت باشد.
امید که عید امسالمان به برکت فهم این رمز و سعی عملی در تحقق آن به مدد عنایت پروردگار عز و جل موجب وصولمان به مقصود و منزل عاقبت بخیری کون و مکان گردد.
دکتر محسن پیشوایی علوی، دبیر هیات اُمنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان