Skip navigation links
شورای اقتصاد دانش بنیان وسرمایه گذاری
اعضای شورا
مصوبات شورا
نمودار جریان کار درخواست – تامین سرمایه متقاضیان سرمایه گذاري با دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
چهارمین دوره مسابقات رباتیک آزاد کردستان
صفحه اصلی مسابقات
دبیرخانه هیات امنای استان کردستان
صفحه اصلی دانشگاه
شوراهای تخصصی استان
شرح وظایف رئیس دبیرخانه هیأت امناء استان
کارکنان
تقویم برگزاری جلسات شوراهای دبیرخانه
Skip Navigation Linksدانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
عضو هیات علمی واحد سنندج، سخنران ویژه کنفرانس سلیمانیه عراق
عضو هیات علمی و مدیر گروه تحصیلات تکمیلی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، سخنران ویژه کنفرانس بین المللی مهندسی، محاسبات و کامپیوتر شهر سلیمانیه عراق بود.

نخستین کنفرانس بین المللی مهندسی و محاسبات (ICEC 2017) در 22- 24 اوت 2017 میلادی (31 مرداد تا 2 شهریور 1396) با ابتکار دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه (SPU) و همکاری دانشگاه جیهان سلیمانیه (CUS) در شهر سلیمانیه کردستان عراق برگزار شد.

این کنفرانس بر زمینه‌های مختلف مهندسی و علوم رایانه تمرکز داشت و با شعار آماده شدن برای انقلاب صنعتی چهارم(مبتنی بر سامانه‌های محصولات سایبری- فیزیکی، تلفیق دنیای مجازی و واقعی) و با هدف ارائه و به اشتراک‌گذاری و مبادله آخرین تحقیقات در این زمینه شکل گرفته بود.

این همایش در سطح بین‌المللی و با حضور استادان و محققانی از کشورهای مختلف برگزار شد. رئیس همایش پروفسور دکتر نئومیه سلیم دکترای کامپیوتر و استاد دانشگاه UTM مالزی بود.

سخنرانان ویژه اصلی این همایش شامل: «1-Prof. SigeruOmatu) دکترای الکترونیک و استاد دانشگاه اوزاکا و انستیتوی تکنولوژی اوزاکای ژاپن. (تخصص و حوزه‌های مطالعاتی: پردازش سیگنال هوشمند، تشخیص الگو، کنترل هوشمند و کنترل انطباق).«2-Prof. Dr. Zulfiqar Habib) دکترای علوم کامپیوتر و استاد دانشگاه تکنولوژی اطلاعات لاهور پاکستان. (تخصص و حوزه‌های مطالعاتی: گرافیک کامپیوتری، برنامه ریزی مسیر، رباتیک، مدل‌سازی هندسی، مهندسی معکوس تصاویر، پردازش تصویر دیجیتالی).» «3-AsistProf. Dr. QaderBayzidi) دکترای معماری و عضو هیات علمی و مدیر گروه تحصیلات تکمیلی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج. (تخصص و حوزه های مطالعاتی: تعامل جهانی شدن و منطقه گرایی در معماری معاصر، ارتباط معماری و فرهنگ، هویت و حس مکان، تئوری و نظریه معماری، روشهای طراحی معماری، روشهای آموزش معماری و ... ) بودند.

عنوان سخنرانی دکتر قادر بایزیدی: معماری کشورهای در حال توسعه در دوره انقلاب چهارم صنعتی: چالش ها و راهبردها بود.

Architecture of Developing Countries during the 4th Industrial Revolution: Challenges and Strategies در این همایش اهورا بابایی و محمدرضا ملکی دو تن از دانشجویان مقطع دکتری معماری واحد سنندج نیز با همراهی دکتر بایزیدی، استاد راهنمای خود دو مقاله به این همایش ارسال کرده بودند که مورد پذیرش قرار گرفت و به صورت شفاهی ارائه شد. عنوان این مقالات عبارت بوده اند از: بررسی نقش قرارگاه کالبدی شهر بر کاهش شکاف دیجیتال میان شهروندان ( محدوده مطالعه: مجموعه تفریحی بام تهران ) Investigating the role of urban spaces in reduction of digital divide between citizens (Case Study: Bam-e Tehran Recreational Complex) و کاربرد علوم عصب­شناسی در معماری؛ ظهور گرایش نوین « نوروآرکیتکچر » Application of neuroscience on architecture:The emergence of new trend of neuroarchitecture

بازگشت به لیست اخبار

لینک های مفید | حسابرسي مشتركين اينترنت | پست الکترونیک | کتابخانه دانشگاه | کتابخانه دیجیتال | سامانه ثبت نام | همایش ها و سمینارها | اعضای هیات علمی

تمامی حقوق برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج محفوظ است.