Skip navigation links
صفحه اصلی
حوزه ریاست
معاونت ها
دانشکده ها
دانشجویان
استادان
همایشها و سمینارها
نشریات علمی پژوهشی
تماس با ما
Skip navigation links
گالري تصاوير
حوزه ریاست
معرفی ریاست
پیام ریاست دانشگاه
چشم انداز و مأموریت های دانشگاه
هیات امنا
دفتر هم انديشي
چارت و تشکيلات
حراست
دفتر روابط عمومي
ارتباط مستقیم با ریاست دانشگاه
اداره شاهد و ایثارگران
معاونت ها
معاونت عمراني
معاونت آموزشی
معاونت پژوهش و فناوری
معاونت دانشجویی
معاونت اداري و مالي
معاونت فرهنگی
دانشکده ها
دانشکده علوم
دانشکده دامپزشکی
دانشکده علوم انسانی
دانشکده معماری و هنر
دانشکده فنی و مهندسی
دانشکده پرستاری و مامایی
دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی
دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی
استادان
اعضای هیات علمی
سامانه آموزش
کارنامه پژوهشی اساتید
سامانه اسما
مهد کودک دانشگاه
کمیته رفاهی اعضای هیات علمی
فرمهای مورد نیاز
همایش ها و سمینارها
مجله علمي - پژوهشي پژوهش های بالینی دام های بزرگ
شناسنامه مجله
هیات تحریریه
ارسال مقالات
داوری مقالات
قالب (فرمت) مقالات
دریافت نسخه الکترونیک مجله
فرم اشتراک مجله
مجله علمي - پژوهشي مديريت صنعتي
شناسنامه مجله
هیات تحریریه
ارسال مقالات
داوری مقالات
قالب (فرمت) مقالات
دریافت نسخه الکترونیک مجله
فرم اشتراک مجله
مجله علمي تخصصي زبان و ادبيات فارسي
شناسنامه مجله
هیات تحریریه
ارسال مقالات
داوری مقالات
قالب (فرمت) مقالات
دریافت نسخه الکترونیک مجله
فرم اشتراک
اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات
وایرلس
آمار واطلاعات
نمایش پاسخها
اشتراک اینترنت (داخلی)lan برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی
مسابقات وبلاگ نویسی
درخواست پست الکترونیک دانشگاهی
مرکز رشدواحدهای فناور
مرکز رشد واحدهای فناور
معرفی
پذیرش
قوانین ومقررات
خدمات
قراردادها
شورای برنامه ریزی وهدایت مرکز
کتابخانه دیجیتالی
ارتباط با مرکز
دوره های آموزشی
پرتال دوره های آموزشی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان
سامانه نظام پیشنهادات
صفحه اصلی
عضویت در سامانه
ثبت فرم ارائه پیشنهاد
سومین دوره مسابقات ملی رباتیک آزاد کردستان
صفحه اصلی
مسابقات سازه های ماکارونی
صفحه اصلی مسابقات
نکات قابل توجه
جوایز مسابقات
کمیته اجرائی
کمیته علمی
هزینه ثبت نام و پرداخت هزینه
تسهیلات ویژه مسابقات
تصاویر
مجله مشاوره خانواده
صفحه اصلی مجله
شناسنامه مجله
هیات تحریریه
ارسال مقاله
داوری مقالات
قالب(فرمت) مقالات
دریافت نسخه الکترونیک مجله
فرم اشتراک
Skip Navigation Linksدانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
   
  
 اطلاعات اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
  
   English page
  
نام و نام خانوادگی:محمد زارعی
نوع همکار:تمام وقت 
مرتبه علمی:4. مربی 
دانشکده:کشاورزی و منابع طبيعي 
پست الکترونیک دانشگاهی:m_zarei@iausdj.ac.ir  

محل اخذ مدرک کارشناسی:دانشگاه ارومیه
رشته تحصیلی کارشناسی:علوم و صنایع غذایی 
سال اخذ مدرک کارشناسی:1376 
رشته تحصیلی کارشناسی ارشد:علوم و صنایع غذایی 
محل اخذ مدرک کارشناسی ارشد:دانشگاه تبریز 
سال اخذ مدرک کارشناسی ارشد:1379 
عنوان رساله کارشناسی ارشد:استخراج پکتین از ضایعات کارخانجات آبمیوه و مطالعه خواص مهم کاربردی آن 

  مقالات چاپ شده  
عنوانزبان زمان درجه علمی 
تاثیر مایکروویو بر راندمان استخراج و کیفیت پکتین حاصل از تفاله سیب و پوست لیموکوردی1381علمی پژوهشی
 شناسایی مخمرهای نوعی خمیرمایه سنتی به نام (OSKOO) مورد استفاده در برخی روستاهای آذربایجان شرقیکوردی1388علمی پژوهشی

مقالات ارایه شده در کنفرانس    
 عنوانزبانزمان  درجه علمی  
The effect of microwave on extraction yield and pectin quality in apple pomace and lemon peelکوردی 1388 1. بين المللي
اثر دمای استخراج بر ویژگیهای کیفی پکتین استخراج شده از پوست پرتقال کوردی 1388 1. بين المللي 
شناسایی مخمرهای نوعی خمیرمایه سنتی به نام (OSKOO ) مورد استفاده در برخی روستاهای آذربایجان شرقیکوردی13881. بين المللي
استخراج پکتین از تفاله سیب و پوست لیمو و مطالعه خواص مهم کاربردی آنکوردی13821. بين المللي
تاثیر بسته بندی اصلاح شده(MAP) بر روی کیفیت توت فرنگیکوردی13843. منطقه اي
اجرای طرح HACCP در شرکت شیر و لبنیات پاستوریزهکوردی13843. منطقه اي

کتاب های منتشر شده        
عنواننوع  زبانناشر  

افتخارات علمی کسب شده          
 عنواننوعسال   کسب
• پژوهشگر برتر سازمانها و نهادهای استان کردستان  پژوهشگر نمونه• پژوهشگر برتر سازمانها و نهادهای استان کردستان 1382

سایر اطلاعات
 
 عنوان دروس تدریس شده:•دانشگاه آزاد اسللمی : اصول مهندسی صنایع غذایی• اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی• شیمی مواد غذایی• اصول نگهداری مواد غذایی• تکنولوژی مواد غذایی ....تکنولوژی کنسرو ، غلات ، ،صنایع قند و ...دانشگاه کردستان :فیزیولوژی پس از برداشت،تکنولوژی پس از برداشت، اصول تبدیل و نگهداری محصولات کشاورزی، تکنولوژی شیر و فراورده ها  
 

 دوره های   آموزشی و تخصصی شرکت نموده:- دوره پیشرفته سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی HACCP - مرکز تحقیقات و آموزش ایران- روشهای بهینه در تولید ماکارونی – مرکز تحقیقات و آموزش ایران- دوره مقدماتی سیستم مدیریت کیفیت ISO9001:2000 - مرکز تحقیقات و آموزش ایران- مدیریت تحقیق و توسعه- مرکز آموزش فرارهروان- ابزارهای مهندسی در صنعت- مرکز آموزش فرارهروان 
  

   
   
   
   
لینک های مفید | حسابرسي مشتركين اينترنت | پست الکترونیک | کتابخانه دانشگاه | کتابخانه دیجیتال | سامانه ثبت نام | همایش ها و سمینارها | اعضای هیات علمی

تمامی حقوق برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج محفوظ است.